Mandag morgen

Skyene kryper innover byen og det er gråere i dag. Temperaturen har også falt og viser bare at det stort sett er sola som varmer. Lufta har ikke fått opp noe temp. enda, men sommeren kommer vel?
Helga var flott og siden det var konfirmasjon i går ble dagen helt perfekt med et slikt vær. Å sitte ute på verandaen i Norge og kjenne sola steke og svetteperlene renne ned ryggen er jo ok. Alle damene med bunader kunne jeg bare lide i stillhet med. Noen av dem så ganske varme ut etterhvert og enkelte hadde tydligvis med seg alternative klær for vanlige kjoler kom på utover ettermiddagen. Bunad er flott og elegant, men ikke noe antrekk for en varm norsk sommer tror jeg:-) Nå har jeg riktignok hørt om å kle varmen ute, men vet ikke helt om det er så effektivt med slikt stoff som en bunad er sydd av?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: