Aktiv helg

I helga har jeg jobbet med grønne vekster, men du verden så svart du blir på henda, ikke noe grønt der nei:-)
Da jeg kom hjem på fredag ettermiddag møtte jeg kona i full jobb i hagen og det var bare å henge seg på. Skråningen ned mot naboen skulle ryddes og naboen skulle få overta den biten for å beplante den som de vil. Selv om det er vår eiendom er det jo de som ser den og da ble det til at de kan få utnytte den som de selv ønsker. I løpet av fredag var det meste ryddet og med lørdagen til hjelp så ble det nesten bra. Skråningen på oversiden av huset har naboen der «gitt» til oss og den har vi beplantet som vi ønsker. Naboen ble veldig glad for å slippe å ha noe med den å gjøre. Forholdet blir det samme for oss når det gjelder skråningen nedenfor huset.

Skråningen lørdag morgen

På bildet ser det ikke særlig pent ut, men det blir nok bra når alt er ryddet. Her skal det legges sort matte med bark på. Øverst blir det plantet en tujahekk og resten av skråningen skal beplantes med ulike vekster. Nå senere i kveld er også de høye trærne til høyre kappet ned og det har blitt utrolig åpent.

Det har vært kjempemoro å jobbe i hagen i helga. Egentlig er jo ikke slik jobb noe som jeg anser som favorittarbeid, men når været er nydelig og Stine og jeg pusler sammen så blir det veldig ok og vi trives med dette. Allerede etter få timers arbeid ser man endring og det inspirerer også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: