RIB-tur

Full fart gjennom bølgene

Vi var med på tur med RIB-adventure.no og det var en topp opplevelse. Noen bølger var det utpå og litt slag og smell i båten opplevde man, men det var helt topp. Å kjenne frisk vind i ansiktet, sjøsprøyt som slår over deg og den salte smaken som brer seg i munnen fra sjøvannet som drypper over leppene er bare helt topp. Dette er noe man burde ha gjort oftere. Vi var ute i nesten to timer med en lunsjstopp på Mølen ( se egen bloggpost) Turen gikk fra Son over til Horten og deretter nordover mot Hurumlandet og øya Mølen som ligger rett ut for Tofte. Mølen her må ikke forveksles med Mølen nede i Stavernområdet. Etter en stund på øya hvor vi kunne beundre misteltein, synd at jeg ikke hadde gullsigd som trollmannen i Asterix & Obelix slikt at det hadde vært mulig å lage trylledrikk, så gikk turen på nytt ut i fjorden hvor bølgene skummet hvitt på toppen. Det ble en kjempetur.

Vi er klare.
På rekke og rad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: