Campingen og kanskje livets gleder?

Her sitter jeg og nyter sola nede på Solviken. Gresset kiler under bena og på Spotify hører jeg på Tommy Emmanuel. Naturen har overrasket meg totalt i dag og allerede nå kjenner jeg kløe i panna. Kanskje jeg burde ha smurt meg, men olivenolje er vel ikke det beste til slikt bruk? Siden damene er fraværende her i dag og min toalettmappe råder området er det lite med slike remedier.
Tøffe gutter smører seg ikke, de lider i stillhet senere og ser ut som røde hummere.

Det er pinse og mange har tatt turen hit ut. Grillene er godt i gang på feltet her og tåkedottene siver inn fra alle kanter. Årets grillsesong har ikke begynt enda for min del, grillen mangler. I fjor høst avhendet vi den gamle til de evige grilltuster ute på søpla, 8 år hadde den fungert og lavastein er ikke lenger tillatt heller. Nå blir det å gå på jakt etter en ny en og tilbudene florerer. Det samme gjør kronene for disse også. Nye steder å kjøpe grill er f.eks. Elkjøp, ta med en TV til hytta og forresten trenger du kanskje en grill også? Bransjeutglidning er et ord som kommer meg i hu. Jeg kan gå ned til en Jerniabutikk og kjøpe en Weber, bra og dyr, men blir man noen bedre kokk eller griller av det? Blir vel helst bare noen ekstra griller i hodet hvis jeg skal anskaffe en slik en? På Plantasjen kan jeg få meg noe grønt til å sette i jorda samt en grill til å brenne maten med. Er det så viktig hva en grill skal koste når den bare skal brukes til å svi maten?  Neste spørsmål blir jo kull eller gass? Jeg føler meg fortrolig med begge varianter og synes det er bedre å lage god mat på kull, men hastigheten på en gassgrill er bedre. Den er stort sett klar til å grille når man vil den skal være det. Kullet er litt mere uforutsigbart. Kommer gjestene kl. 19:00 eller?? Skal vi spise da eller om to timer?? Kull er bra, men tar tid å forberede. De fleste er jo egentlig ferdig med måltidet når grillen er klar til og brukes. Et lite paradoks det:-)
Fra de tre nærmeste vognene stiger røksignalene til værs, men jeg er ikke helt sikker på hvem de prøver å kommunisere med. Selv avventer jeg et stille måltid med brød og pålegg senere i kveld. Godt det også, men den deilige smaken av en saftig biff er liksom ikke til stede. Mye kan man nok innbille seg, men noe skikkelig livets glede blir det ikke ut av brødskive med innbilt biffsmak.

God kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: