Elektrisk helikopter med Canon 7D

Helikopter med kamera

Et slikt utstyr skulle jeg gjerne ha hatt, men Norsk Tipping har ikke ringt i det siste.  Klikker du lenka nedenfor så kan du se hvor elegant man kan filme med slikt utstyr. Nå skal man være stø på hånda når man flyr helikopter, det er ikke noe man trener inn på en kveld.  Dette viser at dagens speilreflekskameraer kan brukes til mer enn bare bilder. HD video fungerer utmerket. Selv siste episode av House er spilt inn med DSLR (Canon 5D)og resultatet er utrolig bra. Jeg har bare sett de tre første minuttene som er lagt ut av selskapet bak House. Det dyre utstyret som de store selskapene har brukt til nå er kanskje i ferd med å gå en pensjonisttilværelse i møte? Antagelig kommer det en rekke nye filmkameraer basert på DSLR-teknikk og da til en brøkdel av prisen som filmselskapene er vant med.

Utstyret i denne filmen koster ca. 90.00,- og det er mye for meg som privatmenneske, men peanøtter for et filmselskap.

Aerial video with a Canon 5D , 7D helivideo.com from Eric AUSTIN on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: