Youtube Insight

Youtube har en del statistikker over antall personer som besøker mine sider. Statistikk er jo noe som er moro og siden jeg jobber med biblioteksystem til daglig (Mikromarc), følger jeg gjerne med på statistikker. I et bibliotek er statistikk omtrent noe sakralt.
Statistikker kan misbrukes og vrenges så mye man ønsker og ikke minst avisene er flinke til å vise statistikker som egentlig ikke forteller noen ting når de ikke viser utgangspunktet for det som skal måles.
Tilbake til Youtube – de har en del info å vise og bildet er tatt fra min statistikk. Jeg har bare noen få filmer der og ingen er spesielle, men allikevel har det blitt over 6700 besøk. Det hadde jeg ikke trodd.

Oslo bråker
Utenfor vinduet mitt bråker det noe veldig og det er tydelig noe som skjer i Oslo i kveld. Det er ikke noe å se, men lyden tyder på at noe er i gang et eller annet sted ikke så langt unna.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: