Samenes Nasjonaldag

Gratulerer så mye med dagen. Et par ganger har jeg hatt den glede å være i nord på denne dagen og fått se litt av feiringa. Håper det blir en fin og flott feiring i dag også.

Nå sitter jeg på Skeikampen og frister tilværelsen i campingvogna mi her. Ute bryter nesten sola gjennom. Snø er det nok av og mere kommer antagelig hvis værmeldinga får rett. Jeg har vært ute og hakket is av vogna i dag. Det er ikke lite som smelter og renner ned på sidene og nå var det et skikkelig ispanser over lokket der propanflaskene står. Dit inn har man jo behov for å komme til av og til når en flaske skal byttes. En myk campingvogn og is er ikke bare bare. Jeg tok en liten, men tung spade og banket forsiktig på isen og etterhvert ramlet den av bit for bit og til slutt kunne luken atter åpnes.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: