Fiasko

Grand Prix-fiasko lyser det mot meg på sidene til VG i dag.
Jeg begynte å lese stykket for jeg gadd ikke å se på mgp i går kveld. Fiaskoen var altså at Mira Craig IKKE VANT??
Låten hennes har jeg ikke hørt, men det er jo tydelig at de som stemmer har gitt noen flere poeng til de andre, akkurat nok til at Mira ikke greide seg i denne omgangen. Klart at det må føles bittert for henne ikke å vinne, men noen fiasko kan jeg ikke se her.
Når det stod fiasko så hadde jeg forventet at noe hadde gått veldig galt i showet, at progrsmlederene hadde sagt noe mer dumt enn vanlig eller at en deltaker virkelig hadde gjort seg bort.
Tiden for fete overskrifter vil nok aldri avsluttes og jeg forundres hver gang når man har let artikkelen og ser hvor lite den har med overskriften å gjøre.
Dette oppdager jeg ofte når man diskuterer nyheter med noen, det stod i avisa sier de og har da tydligvis lest overskrift og ingress, resten er hoppet over. Tar man seg tid til å lese det hele og kanskje fra forskjellige aviser så vil man få en helt annen vinkel på temaet som egentlig ble ødelagt i overskriften.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: