Atlanterhavsveien

Det ble kjøring opp og ned til Averøy i dag. Jeg snudde i Bruhagen hvor biblioteket ligger. Været var topp og fikk tatt noen bilder langs veien. Bildet er et klassisk bilde fra Atlanterhavsveien. Denne brua er nok blitt fotografert av mange. Etter å ha vært på Averøy gikk turen ned til Elnesvågen og biblioteket der. Til slutt endte jeg opp på hotellet i Molde igjen. I morgen skal jeg ha møte med 9 bibliotek som kommer inn til fylkeshuset.
I bilen hører jeg for tiden på boka til Mankell som heter «Den urolige mannen». Boka er meget velskrevet og man kan nesten tro at det er sant det som skrives. Selv om plottet er fantastisk tar det aldri av og blir «amerikansk». Det er en nøktern historie som fenger meg veldig. Nå har jeg igjen under en halv time på den siste CDn og det meste er jo løst. Jeg venter bare på flere bøker av Mankell for nå har jeg hørt alle som er utgitt på lydbok.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: