Menn blir gutter

I går kveld besøkte vi gode venner og i forbindelse med jul hadde det blitt montert en «gammeldags» bilbane. Normalt kjører jo alle bilbane via Xbox o.l. i dag., men dette var en digital utgave en av reell bilbane. Bilbane før og nå er ikke helt det samme. Bilene er bedre og man kan skifte spor ved å trykke på knapper på kjørekontrollen og sporveksleren passer på at du skifter ved neste runde. Morsomt.

Vi kunne jo ikke dy oss og etter at middagen var unnagjort og damene var dypt inne i sin samtale ruslet vi gubbene i kjelleren, ned til god lyd og bilbane. Det gikk unna og rett som det var måtte vi plukke opp bilene som av en eller annen grunn gikk langt utenfor banen. Må vel skylde på dårlig kartleser tror jeg.
Man kjenner jo at gutten i seg våkner til live og det er nok bra. Veldig lett blir man altfor voksen altfor fort!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: