Firmware

Så var det igjen på tide å oppdatere kameraene. I gamle dager trengte de ingen slik oppgradering. Da var det blant annet litt smøring og justering av fjærer til lukkeren, men nå er de høyteknologiske vidundere som er som en avansert datamaskin. Til og med bilder kan de ta:-)
Canon 7D er nettopp lansert og det kommer ofte fort noen nye oppdateringer til slike kameraer. Oppdateringen gikk smertefritt.
Det andre kameraet 40D hadde også fått en ny Firmware og jeg tok det i samme slengen. Når man ser på de endringene som kommer er det ikke ofte noe som er så veldig viktig for meg, men i enkelte tilfeller kan ting bli rare uten disse fiksene. 40Dhar jeg hatt i et par-tre år nå og det har blitt over 30000 bilder med og det har aldri sviktet en eneste gang. Håper 7D blir like stabil. Ellers synes jeg det har blitt ok med HD-film direkte i kameraet og kvaliteten blir også meget bra.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: