Fredag kveld

Det har gått enda en uke og jeg har kommet meg hjem til Tistedal igjen. Det har vært en travel uke på jobben med testing av ny programvare vi straks skal slippe. En gang i året er det en større oppgradering av programvaren og nå er det straks tid for en ny programoppdatering. Når man sitter stille fra rett over syv på morgenen til sen ettermiddag i ett strekk, kjenner man det i kroppen, men man blir så oppslukt at tiden bare raser avgårde.

Nå skal det bli en forholdsvis rolig helg, men litt gravearbeid må til i morgen ser det ut til. Siden vi holder på å pusse opp i kjelleren så viser det seg at det fortsatt enkelte steder er litt fukt og nå har vi funnet ut hvor lekkasjen er og i morgen tidlig er det bare å sette i gang med spaden. Heldigvis er det ikke mye som må graves ellers hadde det bare vært å bestille gravemaskin.

Fredagskvelden skal nytes i godstolen sammen med programmet Bit for Bit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: