Canon 7D

Canon har kommet med et nytt kamera som heter 7D og det har blitt en kraftig oppdatering fra tidligere modeller. Førsteinntrykket er at det er utrolig bra, ikke minst videodelen i det. Bruk av video er noe uvant med kameraet i og med at jeg alltid har benyttet et vanlig videokamera til filming og her er den følelsen borte, men jeg tror det raskt skal gå å venne seg til denne måten å filme på også. I dag var jeg en tur rundt på sydsiden i Halden og filmet litt i det fine været. Resultatet at det kan sees på min bildeblogg, YouTube eller Vimeo.
Bildene blir utrolig flotte og nå venter jeg bare på at DxO skal oppdatere programvaren sin til også å omfatte Canon 7D slik at jeg kan få konvertert RAWb-bildene som ønsket.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: