Programvare – SSB

Det finnes mange browsere på nettet og Firefox, Opera og Safari er eksempel på dette. Fluidapp har også en form for browser,  en såkalt Site Specific Browser (SSB). Dette beytr at du åpner den enkelte http-adresse som et eget vindu og det kjører dermed sin egen prosess. Fluid bygger på webkit-motoren som ligger i Safari og er meget elegant i bruk. Den har også masse artige muligheter man ikke finner i en vanlig browser. Man kan legge det som en snarvei på skrivebordet eller i menylinja. Fordelen med dette er at prosessen kjører for seg selv og hele browseren vil ikke henge hvis du har mange vinduer oppe og en av sesjonene låser seg. Nye Google Chrome har også en slik funksjon som gjør at hver fane kjører en egen prosess.

SSB (Browser)
SSB (Browser)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: