Mastemyr

I to dager skal jeg være på Quality Hotel på Mastemyr. Jobben holder brukermøte for fagbibliotekene vi har som kunder og jeg skal holde noen foredrag og vise ny programvare samt holde et tips & triks kurs i gjeldende versjon. Jeg har aldri benyttet dette hotellet før, men førsteinntrykket er bra. Trivelig rom og god service har møtt meg så langt. Stedet egner seg meget bra til konferanser og det blir nok ikke siste gangen vi legger et arrangement hit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: