Politiets nye sider


Når jeg prøver å gå inn på sidene med nyeste Firefox er dette meldinga som kommer opp. «Få meg bort herfra». Sertifikatet er bare gyldig for http://www.politi.no og ikke politi.no.
Sidene får stort sett totalslkt av «alle» i dag og de er ikke mye å rope hurra for. At man ikke engang kan sende inn bilder og vedlegg til anmeldelser er ganske utrolig. De vil vel ikke ha noe arbeid der heller, akkurat som når du kontakter de for å anmelde noe.

Https bruker man jo på sikre sider og all trafikk sendes kryptert noe som igjen fører til tregere sider. Jeg sitter selv på en kraftig linje her og sidene oppleves som sirup i forhold til Dagbladet og Aftenposten som ofte kan være litt trege med all den reklamen som skal vises.

Prisen på vel 28 mill er ganske bra for et slikt oppsett, noen har tjent godt her.

Jeg prøver å få opp sidene her nå i kveld og etter vel 4 minutter dukket de opp etter å ha lastet info fra mange forskjellige domener. De har også et eget domene for CSS så det ut som, i allefall ventet systemet lenge på politicss.no før noe skjedde. I alt så jeg fire domener det ble lastet info fra mens jeg ventet på at sidene skulle komme opp. I en annen flik tittet jeg på polisen.se og fikk en total annen opplevelse av fart og brukervennlighet på sidene. Kanskje noe å lære av søta bror?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: