Skremmende uttalelser av en politimester

Truls Fyhn – politimester i Tromsø, gleder seg til å arrestere Snoop Dogg hvis han tar seg en «blås» på konserten i kveld, kan jeg lese i kveldens aviser.
Jeg synes det er direkte skremmende hva slags politi vi etterhvert får. De gleder seg til å ta folk. Burde de ikke heller glede seg hvis de slapp å arrestere folk? Noen burde helt sikkert hatt en annen jobb enn det de har for øyeblikket. Tar man seg en slurk øl på offentlig sted er det bøter mens tyngre kriminalitet blir ofte belønnet med strafferabatt og frigang. At man sitter på åpen gate og setter heroin i årene er visst greit, men ikke en slurk øl nei. Selv har jeg bekjente som har fått narkoproblemet helt inn på livet i det en yngre person i familien har skeiet ut. De fant ut hvor vedkommende holdt til sammen med andre unge i samme situasjon og kontaktet politiet om dette, men politiet kunne ikke gjøre noe med det, var svaret de fikk, nettopp fra politiet. Med andre ord, fritt frem med dop i enkelte distrikt. At Fyhn nå gleder seg til å arrestere Snoop Dogg hvis han tar seg en blås i kveld må jo bare være fordi han vil bli «berømt» for å ha buret inne en verdensartist. Neger er også et godkjent ord i Tromsøpolitiets ordforråd, så det skal bli spennende å se hva som skjer i kveld når man får en «røkende neger» på scena..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: