Onsdag morgen

Ferietid kan være ok, men siden været ikke er det beste tok jeg to dager avbrekk for å hjelpe til på jobben. Arbeidsmengden er stor for tida og det er jo bare bra og jeg skal holde kurs for brukere av det nye systemet vårt i dag og i morgen.

Det blir faktisk det første reelle kurset jeg holder i den programserien Mikromarc 3.
Utenfor leiligheten dunker og braker det. De holder på å gjøre om i Trondheimsveien fra Carl Berners plass og sydover og da kommer de også forbi mitt stuevindu. Det har blitt helet umulig å parkere i nabolaget også. Kryr av biler og færre og færre parkeringsplasser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: