Video med godlyd

Zoom Q3
Zoom Q3

Jeg har en Zoom H4 som jeg benytter til lydopptak og som gir lyd med topp kvalitet. Nå har firmaet kommet ute med modell hvor de kombinerer videoopptak med skikkelig lyd. Kameradelen er ikke av de beste, men skal gi krystallklare bilder i 640*480.

Når dette kommer med HD blir det veldig bra. Selv har jeg benyttet H4 til opptak med HD-kameraet mitt og lyden blir utrolig bra. Siden jeg ikke har mulighet til sync mellom kamera og H4 kan jeg ikke bruke den til leppesynkron lyd.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: