Tropenatt

Temperaturen de siste dagene har vært flott. Svetten renner og det er utrolig deilig å gå innom dusjen bare for å få litt kaldt vann på kroppen. I natt ser det ut til at det kan bli tropenatt. Skader jo ikke det:-) Varmen plager mange og det nok med rette, men enkelte gjør seg nok verre plager enn de burde. Noen snakker om varmen hele tiden og bruker en masse energi på å prøve og fordrive den, det nytter ikke! For min del benytter jeg pusteteknikk jeg lærte i sangundervisninga som ung og den teknikken kommer godt med til mye i livet. Lange rolige tak hvor «magen» fylles med luft hjelper godt og man kjenner at kroppen roer seg ned. De fleste kjaser og maser med pusten og benytter bare de 10 øverste prosentene av lungene og det hjelper lite. Når kroppen roer seg ned blir heller ikke varmen noe problem og det at man svetter litt skader jo ikke i det hele tatt. Dessuten passer jeg på å få i meg nok vann i løpet av dagen, da holder hodepina seg borte og varmen kan nytes. Sommeren er nesten aldri på besøk, den bare drar forbi  og narrer oss grundig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: