Båttur

En dag på sjøen gjør godt sier alle og det må jeg jo være enig i. Frisk sjøluft gir roser i kinna og sola sørger for å brenne flesket så det freser om kapp med biffen man slenger på grillen.
Fulle av hunger for sjøluft dro vi til Isebakke i formiddag for å møte vennene våre og dra på tur ut på det store havet, der hvor allting er bløtt og båtene blinker i sola og skvulper over bøljan blå. Sjølivet har ikke vært prioritert de siste åra og det er ikke ofte vi er utpå, men gøy er det.

Båten ble pakket og vi la i vei eller rettere sagt gled avgårde i salt sjøvann.
Her går det unna og damene får fønet håret selvom sveisen kanskje ikke helt blir den de ønsker å vise seg frem i:-)

Her passerer vi Sponvika på vei ut Iddefjorden.

Vi gutta er også med, men sitter litt lenger frem i båten. Damene har slått seg ned i sofaen bak og ser ut til og trives der.

Her har vi funnet et ledig sted ute på Hvaler og akter å tilbringe noen timer her. Temperaturen i vannet er ikke badevennlig, men Stine måtte prøve allikevel.

Utover ettermiddagen skyet det over og styggværet kom uten at det nyttet å blåse bort skyene. Da var det bare å skalke alle luker og sette kursen hjemover. Det tordnet og regnet litt, men lettet heldigvis. Her er vi på vei inn Iddefjorden og kan se Svinesundbroa foran oss.

Etter en flott tur og mange timer på sjøen var vi tilbake på Isebakke.
Flaska med solkrem var nesten tom, men allikevel føles huden i fjeset et nummer for lite. Sol og sjø skal man ikke kimse av.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: