Sveriges Nasjonaldag

Sverige
Gratulerer med dagen Sverige.
Det er Svänska flaggans dag i dag og det tilsvarer vår 17. mai. Det er ikke den store tradisjonen for å feire dagen i Sverige, men de siste åra har de også prøvd å skape litt mer blest rundt dagen.

Lillehammer
Dagen har ellers vært lang og ok. Frokosten ble inntatt på SAS-hotellet i Lillehammer og utpå dagen gikk turen via Oslo hvor jeg satt av arbeidskamerater og videre til Halden hvor jeg nå slapper av. Kvelden har vært tilbrakt hos gode venner, men nå måtte jeg hjem for å ta inn kattene. Våre katter er ikke nattdyr og har streng beskjed om å være inne til halv ti. De kommer inn og ikke aner jeg hvordan kona har greid å oppdra dem til å lystre klokka.

Tyrkia
Kona har dratt på ferie til Tyrkia denne uka og datter og ett barnebarn er med. De drar som vanlig til Kusadsi og AliBabam Hotell. Oppholdet denne gangen er kort, bare en uke, men vi skal tilbake for en lengere periode i august.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: