MacBook Pro og skjermkort

a

Klippet fra macworld.se

Jeg så på svenske Macworld i dag en artikkel om at Apple endrer garantien fra to til tre år på grafikkortet i enkelte MBP som er levert med Nvidia GeForce 8600M GT. Selv har jeg opplevd dette problemet to ganger på samme MBP. Plutselig nekter skjermkortet å vise noe som helst. Det merkelige er at det skjedde omtrent på ett-årsdagen og på toårsdagen for maskinen. Da det skjjde siste gangen kjøpte jeg likegodt en ny MBP og fikk da den nyeste utgaven med et helt annet kort. For håpe at problemet ikke dukker opp der også. Begge ganger fikset Mac-forhandleren min i Sarpsborg dette på noen dager og reparasjonene gikk selvfølgelig på garantien.

Image representing Apple as depicted in CrunchBase
Image via CrunchBase
Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s