Susan Boyle tapte

Hvem var det som vant?
I følge avisene og massemedia tapte hun finalen i talentkonkurransen i England og de skriver om hvordan hun gikk på en smell ved ikke å vinne??

Hvis jeg hadde vært med i den konkurransen og vunnet så hadde jeg lurt på hvorfor avisene ikke ville skrive om meg. Maken til vinn vinn situasjon skal man lete lenge etter. Susan må jo være i syvende himmel etter å ha tapt. Hun får antagelig like mye omtale nå som om hun skulle ha vunnet. Fremtiden er nok sikret selv med tap i konkurransen.

Lykke til med sangen.

2 svar til “Susan Boyle tapte”

 1. Jeg kan gladelig si at mine favoritter i den konkurransen vant.
  Dansegruppa Diversity var sensasjonelle i finale og i alle sendingene opp til finalen så de fortjente virkelig å vinne 😀

  Tror en av grunnene Susan ikke vant er at hun sang samme sangen om igjen som hun sang da hun var med i første program (det gjorde faktisk resten av sangerne som var med også…. tabbe).

  Liker

  1. Jeg har selv ikke fulgt med på programmene og ante ikke hvem som konkurrerte mot Susan, men godt å høre at det var en verdig vinner. 🙂
   Det ser vel ut til at dette sirkuset får en del ettervirkinger også i det Susan nok ikke virker helt stabil etter hardpresset de siste 2 mnd. En får også håpe at vinnerene får litt spalteplass. Søkte litt på nettet og det er ikke mye omtale om de dessverre.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s