1. mai 2009

Idyll
Idyll

Kalenderen raser avgårde uten å tenke på alle oss som ikke henger med bestandig.  Mai måned dukker opp uten varsel og starter friskt opp med regn, i alle fall her i Tromsø. Bildet tok jeg forrige dagen på vei sydover. Idyllisk utsikt fra E6.

Jeg sitter i frokostsalen og lurer på om jeg har ankommet en FBI konvensjon i USA. Her kryr det av amerikanere i mørke dresser og med «politiørepropper». En del av de bærer også uniformer og de representerer forskjellige våpengrener. Mulig det er noe flåtebesøk i byen eller lignende, men det er tydelig at disse bor på hotellet.

Nå skal jeg kose meg med frokost og vente på flyet som skal ta meg hjem for helga. Det går 12:55 fra Tromsø og det går faktisk til Rygge. Det skal bli deilig å komme så nærme i stedet for å lande på Gardermoen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: