Karasjok

Det har blitt mange mil i dag og jeg er sliten. Dagen startet i Tana før jeg dro til Kautokeino. Veien snor seg over vidda og det er vel 30 mil å kjøre. Etter besøket i Kautokeino gikk turen til Karasjok, enda noen nye mil. Følelsen da jeg parkerte utenfor hotellet her var god og da gledet jeg meg til å slappe av litt. Vel installert gikk jeg ned i restauranten og bestilte smørstekt røye. Nam, nam.

Nå har jeg kommet meg ned på rommet og skal bare roe helt ned. Morgendagen blir også travel. Helga blir nok tilbrakt i Lakselv, jeg orker ikke å fly hjem. Hadde det enda gått fly direkte til Rygge så hadde det vært en mulighet, men å lande på Gardermoen for deretter å komme seg til Halden med kollektivtransport er ikke lett. Man ser uten problem det vanskelige i et slikt foretagende i dette landet hvor kollektivtransport har blitt noen for de helt entusiastiske med asketiske tendenser og stor lyst til selvplaging.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: