Langtur neste uke

Nå er det igjen straks tid for årets langtur med kundebesøk. Finnmark og Troms er store områder og det tar tid å komme rundt. Jeg kjører fra Oslo via Sverige og Finland til Kirkenes hvor jeg starter kundebesøkene. Det er mange bibliotek å besøke og i alt bruker jeg ca 4 uker i nord for å dekke de to fylkene. Turen denne gangen avsluttes i Tromsø hvor NBF-nord har sitt årsmøte i begynnelsen av mai.

nordkappVed en av mine forrige turer dro jeg utom Nordkapp da jeg besøkte Honningsvåg og bildet er derifra. Selve platået var avstengt for vinteren, men utsikten var nydelig.

Jeg gleder meg også til å teste den nye bilen, en Toyota Prius på en slik langtur. Skal bli moro å se forbruket på en tur på nesten 10.000 km som jeg kommer til å kjøre. Tur/retur er det ca 500 mil og med alle de småveier og avstikkere som finnes blir det nesten 500 mil til. Det er alltid moro å kjøre rundt i de nordligste fylkene for man får en flott naturopplevelse. Dessuten er det jo veldig mange hyggelige kunder å hilse på. De siste dagene blir det å pakke bilen med alt man trenger for å dekke enhver mulig situasjon. Ofte er det mange småting som er greie å ha med, men som ofte blir glemt av folk når de skal på tur. Ekstra mat, vann, sovepose, spade, kjettinger osv. Været nordpå i denne årstiden er normalt ikke tilpasset badetøy og det kan være lurt å tenke seg om før man legger i vei. Dette blir min 10 tur på denne måten og pr. i dag har det aldri skjedd noe som har hindret meg på veien.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: