Hjem fra fjellet

I dag dro vi hjemover til Halden/Tistedal igjen. Ungene og barnebarna kom opp i går kveld og nå skal de bruke vogna noen dager. Kona skal jobbe i helga og da passet det å dra hjem i kveld. Jeg er veldig glad at jeg ikke skulle kjøre til fjellet i dag for det var sammenhengende kø helt ned til Oslo. Da vi kom ut på E6 ved Lillehammer stod det faktisk stille der i nordgående retning. Mot Oslo var vi omtrent alene på veien så turen hjem gikk veldig ok. Den motgående trafikken sneglet seg avgårde og enkelte foretok forbikjøringer som absolutt ikke var nødvendige. Nede ved Minnesund var det en bil som la seg ut for å ta noen biler og den ene den passerte fikk plutselig i gang blålysa sine. Der ble det bom stopp! Uniformerte biler så jeg ikke i det hele tatt, men man får håpe at det er en del sivile ute og kjører. Det var i hvertfall en ved Minnesund.

Nå blir det å slappe av hjemme noen dager og forberede meg på lang rundreise til Finnmark og Troms. Neste uke kjører jeg til Kirkenes via Sverige og Finland og den turen har jeg tatt 9 ganger tidligere. Jeg kjører riksvei 45 via Østersund og deretter rett til Kalix før turen går inn i Finland ved Happaranda. Dette er ca. 242 mil en vei fra Oslo. Bra tur og kjøre på et par/tre dager.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: