Hule for en nerd

Det er ikke alltid like ryddig på leiligheten jeg har i Oslo, men du verden hvor jeg koser meg der. Her har jeg piano, diverse Macer og andre dingser som hører med. En riktig nerdehule med andre ord. Siden leiligheten vender ut mot Trondheimsveien må jeg vaske gulvene minst to ganger i uka og kluten ser alltid like møkkete ut. Støvet som driver inn gjennom lufteventilene er ille og det er nok ikke lite dritt man puster inn i løpet av året her.

Etter at jeg anskaffet meg et Roland FP7 keyboard i fjor sommer har det blitt moro å øve igjen. Nå kan jeg sitte ved pianoet utover natta med hodetelefoner å spille alt jeg orker uten å forstyrre noen. Keyboardet er koblet til Mac’n og der er det nå mulig å eksperimentere skikkelig med lyder og komp. Hjemme i Halden har jeg et vanlig piano, men noe slikt er det ikke mulig å ha på en leilighet i Oslo. Stakkars naboer som skulle ha hørt på slikt bråk:-) Tidligere ble det bare øving i helga, men nå kan jeg kose meg mye mer med instrumentet gjennom de dagen jeg er på leiligheten.

Powered by ScribeFire.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: