Skiguiden har testet Helikopter-ski i Canada

Miljø

I disse tider hvor det snakkes om miljø, utslipp og hvordan vi ødelegger verden så får vi altså en reportasje om hvordan du kan forsøple enda mer for å oppleve enda flottere skiløyper. Jeg synes dette skurrer litt eller er det bare meg som synes dette er rart?
For bare 6000,- pr. dag kan du oppleve dette, da er maten også inkludert.

Forbud

I Norge har SV forslått å forby salg av bensinbiler fra 2015, noe som jo beviser at de har mistet bakkekontakten totalt og er i ferd med å fremstå som et parti med totalitære tendenser. At alternative skoler også skal forbys kom derfor heller ikke som noen overraskelse fra de kanter. Individets tanker har ingen plass i totalitære systemer.

El-biler

Jeg lurer på hvor Norge skal få biler fra? At det blir laget flere og flere hybridbiler og etterhvert el-biler er jo bare bra, men Norge lager ikke noe selv og greier effektivt å stoppe all produksjon av slike ved ikke å legge til rette for det. Norges bilpark har alltid hengt etter andre land i Europa og etterslepet blir nok bare større og så kommer myndighetene inn med økte avgifter på de som fortsatt har bensin og dieselbiler. En fin runddans som bare bringer mer gryn i statskassa. Det skal også bli moro å se hvilke avgifter de greier å lage på de nye el-bilene som kommer. De blir nok ikke billige å kjøpe og det skulle ikke forundre meg om det innføres kilometeravgift på de i og med at de ikke lenger forbruker bensin eller diesel. Staten må jo alltid fores, den er som en sulten fugleunge som alltid skriker etter mer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: