I dag greide jeg ikke å gå forbi fotobutikken her i Haugesund og det ble en skikkelig zoom som ble med ut av butikken. Det ble en EF 70-200 f/4L USM. Lenge har jeg ønsket denne linsa, men har stått over pga prisen. Nå ble det plutselig slik at noen hester gikk over mål i riktig rekkefølge, akkurat slik jeg hadde satset på og dermed ble det mulighet for en slik linse.
Jeg har bare så vidt satt den på kameraet og knipset ut gjennom hotellvinduet her og det er jo ikke representativt for en slik linse, men selv det ble ganske bra. I morgen skal jeg Karmøy rundt på tur og da kommer den til å bli flittig benyttet.40d__mg_7211_dxo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: