Motiv fra Trondheim

_MG_6794, originally uploaded by jechstra.

I dag var jeg et ærend i Trondheim og etter møtet ruslet jeg rundt med kameraet ute på bryggene her. Denne båten fanget blikket mitt, friske farger i en grå hverdag. Bak ryggen min lå dette bygget som ble oppført under krigen. Her snakker vi om vegg- og taktykkelse noe utenom det vanlige. Bygget fungerer i dag blant annet som arkiv. Skille mellom vinter- og sommertemp er bare på ca. 3 grader og det jo ypperlig å ha arkiver der. Alt i alt skal det være plass til noe over 740000 hyllemeter.

_mg_6785

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: