? – et sted med god mat

Restauranten heter det – ?.

Frågeteckenet er et bra sted å spise på om du skal ha god mat i Göteborg. Service er meget god og maten smaker nydelig. I kveld spiste jeg havskatt med bacon og det gikk ned uten de helt store problema. Et par som hadde bestilt mat fikk den ikke sammen med resten av oss og kelneren kom med en gang for å beklage. De gjorde ingen forsøk på å unnskylde seg, men sa at de hadde gjort en feil og som plaster på såret kom det en ny flaske vin på bordet som selvfølgelig ikke dukket opp på regninga. Noen minutter senere fikk de siste sin mat og den falt også i smak. Kvelden ble meget hyggelig og nå sitter jeg her på Gothia Tower og ser ut over byen fra rommet i 14-etasje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: