Kristiansand og TV3

Disse to sakene har ingeting med hverandre å gjøre, men jeg har ankommet hotellet i Kristiansand og TV startet opp med TV3. Der går det et program hvor voksne skal konkurrere mot 5. klassinger om kunnskap fra barneskolen. Jeg har sett klipp av programmet før og lurer på om de voksne får noen piller før de går inn på podiet. Er det virkelig mulig å være så hyper som enkelte av de fremstår? At de fleste ryker tidlig ut er også ganske rart. Pussig at ikke mer av skolelærdomen sitter, men vi glemmer vel alle en god del opp gjennom livet. Fyren som er med i kveld har kommet ganske langt, men jeg lurer virkelig på hva han går på. Det må være noe sterkt noe.

Nå blir det er par dager i Kristiansand og jeg får vel prøve å ta litt bilder her også. Kjøreturen nedover gikk greit, ikke mye trafikk. I Vestfold og Telemark snødde det ganske kraftig, men her nede er det midlvær. Fryser det på i natt blir det moro i morgen tidlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: