Zenith 12S

I dag har jeg kjøpt meg en merkelig sak, et kamera som er analogt. Det vil nok aldri bli brukt, men jeg kunne ikke gå i fra det uten å kjøpe det. Jeg husker i unge dager at jeg fikk prøve et slikt et, men syntes det var for dyrt til å kjøpe det. Denne utgaven ligger i en kraftig stålkoffert, leveres med pistolgrep og er helt ubrukt.

2 kommentarer

  1. Gratulerer!!
    Det er noe helt spesielt med slike ting man har ønsket seg uten å få hendene på.
    Men jeg synes du bør sette film i det og knipse om ikke annet så i hvert fall én eneste liten rull.. og med omtanke og følelse. Så kan du scanne bildene og vise oss her senere. Originalbilde kan du legge i kofferten sammen med kameraet og historien om hvorfor du kjøpte det. Hvor artig ville ikke det bli å titte på i en fjern framtid.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: