Polaroid Pogo

Det er nok mange som har trodd at Polaroid ville forsvinne og dø ut når digitale kameraer overtok for fullt. Nå viser det seg kanskje at det ikke er så aktuelt allikevel. Polaroid har kommet med en fin ide som heter Pogo. Kameraet er digitalt, men inneholder en liten printer som kan skrive ut bilder rett på et spesielt papir i størrelse 5*7,5 cm. Før du skriver ut kan du se på bildene, endre på farger og til og med beskjøre de. Det tar ca. 60 sekunder å skrive ut et bilde. Skal bli spennende å se hvor bra dette blir.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: