«Værfaste» vogntog på E6

Litt artig å se bildet i Aftenposten av politiet som hjelper sjåføren. Ikke at politiet hjelper til, men sjåføren har ikke på seg den påbudte refleksvesten. Politimannen er godt synlig, men sjåføren har altså «glemt» den påbudte vesten.

Når hele 10 vogntog stopper opp i bakkene fordi det er for glatt så er det kanskje også noe galt med brøyting og strøing også? At et og annet vognstog blir stående er vanlig, men når hele 10 i samme bakken stopper opp sier det jo også litt om tilstanden på veibanen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: