Drillo, Gud og fotball

Jeg ser av avisene at Drillo genierklæres, sammenlignes med Gud, noe han selv ikke tror på, etter kveldens seier over Tyskland. Det ble 0-1 og det er jo hyggelig. Drillo selv virker litt mer avslappet til det hele.

Det jeg virkelig lurer på er hvordan Drillo hadde blitt beskrevet om Norge ikke hadde vunnet kampen i kveld. Hvilke superlativer eller mangel på sådanne hadde blitt tatt i bruk? De siste dagene har det vært mange eksperter som har slaktet Drillo fullstendig mens andre har tilhørt superfansen  hans. Selv har jeg ingen peiling på fotball, men det er jo gøy å lese litt av det alle ekspertene skriver og etterpå er det ekstra morsomt å se hvordan de bortforklarer at de tok feil. Så vidt jeg har skjønt er fotballen rund og jeg er ikke helt sikker på hva som er foran og bak og «eksperter» jeg har spurt om det har heller ikke hatt noe godt svar på det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: