Litt snø i Oslo

2009__mg_6539Kvelden har kommet og det er i ferd med å bli lysere ute. Det snør og plutselig virker alt som mye bedre, men i morgen tidlig er det nok kaos når all snøen er måkt inn i dørene på bilene langs veien. Snømåking for å fjerne snø er et ukjent begrep her i Oslo i vinterlandet Norge, dessverre. Fjerning gjør man en gang i blant. Da settes det poser over skilta og det varsles om snørydding. Biler blir tauet bort og Oslo soper inn store penger. Klart de ikke vil fjerne snøen med en gang, tenk på alle bøtene de hadde gått glipp av?

Jeg har fin utsikt fra verandaen min og i kveld er jo litt koselig å se at det laver ned utenfor. Det forsvinner sikkert fort igjen, men det er kuldegrader nå og da kan det hende at snøen ligger et par dager i allefall.

2009__mg_6544

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: