Jeg ser at NRK1 skal sende en serie med Truls som kjører E6 fra Svinesund og frem til Kirkenes. Den strekningen har jeg kjørt 10 ganger i alt, begge veier. Det må sies at jeg nesten alltid kjører Sverige/Finland på vei opp og deretter E6 ned igjen.
Nå skal det bli moro å følge med på denne serien og se hva de finner ut på veien. Kveldens episode brakte dem ikke så langt avgårde, men serien virket ok. Gleder meg til forsettelsen.
Selv har jeg filmet mange timer med video i HD-kvalitet av den siste turen jeg tok langs denne snirklete veien. Moro å la kameraet stå i vinduet og bare surre mens jeg kjører. Etterpå har jeg tatt ut noen minutter her og der for å lage en liten film av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: