Kveld på Oppdal

Det regner og det blåser. Turen hit opp i dag har ikke vært lett å kjøre. En dansk trailer kom og tok igjen hele køen og blåste forbi på et uoversiktelig sted og blåste gjennom 60 sona i rundt hundre tenker jeg. Køen lå i vel 80 da den tok oss igjen, blåste forbi og fortsatte i samme tempo gjennom 60 sona som dukket opp rett rundt svingen etter forbikjøringa. Deretter ble den bare vekk i det fjerne. Synd at politiet ikke var der og stoppet en slik idiot.
Nå sitter jeg på Oppdal hotell. Fant ut at det var best å stoppe her i stedet for å kjøre videre i regnværet. Jeg har heldigvis ikke noe stress i morgen tidlig og kan lett ta igjen de mila jeg ikke tok i kveld.
Det er mye bedre å sitte her i varmen og høre regnet piske på ruta i hotellrommet enn å se vindusviskerene jobbe overtid for å holde ruta ren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: