Fra utstillingen på bokmessa

Slik så det ut på utstillingen i dag tidlig før dørene åpnet for publikum. Vi har nesten rigget ferdig og fått slått på pc’er, kokt kaffe osv. Jeg aner ikke hvor mange som har besøkt messa, men det har sydet av folk fra det øyeblikket dørene ble åpnet. Nå i helga er det åpent for vanlig publikum og det er enormt mange da også. Torsdag og fredag er det kun for fagfolk og det er de to dagene vi får kontakt med våre kunder, både gamle og nye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: