Torsdag 25. sep 2008

Bok & Bibliotek
Det er Göteborg som er i sentrum i dag. Messa kryr av mennesker og svensk T V sender hele tiden. Radioen er også full av stoff her i fra og mange av redaksjonene har stand og sender direkte fra messa. Skal bli moro å se om norsk radio og TV er like ivrige når bokmessa starter opp i Norge i slutten av oktober etter 12 i dvale.
Jeg har akkurat kommet meg inn på hotellet for de hadde ikke innsjekk før 15:00 i dag. Heldigvis fikk jeg plassert bilen i parkeringshuset her til morgenen og har vært på messa til nå. MAn blir sliten i bena av slike messer, mye ståing er ikke godt for undersåttene mine. De klager noe veldig og jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre for å blidgjøre dem.
Nå blir det å slappe av none minutter, dusje, skifte og gå tilbake til messa. Senere skal vi ha en mottagelse på standen med vin og snacks og deretter er det ut på indisk restaurant med alle fra svenskekontoret vårt. Skal bli moro å slå av en prat med de igjen også. Det er dessverre ikke så ofte vi møtes i løpet av et år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: