Torsdag 18. sep 2008

I dag blir det en tur til Notodden og Bolkesjø hotell. Det er en stund siden jeg besøkte det hotellet og det skal bli moro å komme dit igjen. Været ser greit ut i dag og det blir en ok kjøretur dit opp.

Canon lanserer ny 5D med full kvalitet på videoopptak. Det blir snart ikke skille mellom video go bilder lengere. Etterhvert trenger man kun et kamera som gjør begge deler like godt. Jeg gleder meg til å se hva det kan prestere, men de første kommentarene fra de som har sett det tyder på at dette blir bra saker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: