Helleren

Det er nok ikke alle som umiddelbart vet hva denne overskriften betyr. I Jøssingfjord finnes det et sted som heter Helleren og hvor det har vært bosetning langt tibake i tid.

I dag stoppet kona og jeg opp der en liten tur for å se på dette hvor «ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Jeg har noen dager igjen av ferien og vi fant ut at en liten biltur ikke ville være dumt. På veien stoppet vi i Kristiansand og der gikk vi innom Hobbyimport Sør og kjøpte skikkelig ovn til å brenne smykker og keramikk i. Nå skal kona prøve nye saker i hobbyrommet sitt hjemme. Strømregninga kommer sikkert til å stige litt også:-)

Etterpå gikk turen videre østover, litt på lykke og fromme. Etter en telefon til Solastrand hotell var det klart at vi satt kursen dit. De hadde ledig rom i herberget for en natt. Nå sitter vi her på rommet og stønner etter en god og velsmakende middagsbuffet nede i restauranten. Maten får absolutt godkjent og havets delikatesser godgjør seg nå i våre mager.

I morgen går turen videre, men hvor vet vi enda ikke. Det er jo ferie vi er på:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: