Onsdag 20. august 2008

Jeg sitter her i vogna på Skeikampen og hører tromminga på taket. Egentlig hadde jeg tenkt meg ut på tur, men akkurat nå er det litt mye regn til at det blir koselig å gå i fjellet. Da er det ok med bærbar mac og internett. Kona strikker og jeg trykker her. Grei fordeling:-)
Nå viser det seg at strømmen skal tas her oppe denne uka da de holder på med vedlikehold av strømnettet før selve vintersesongen begynner. Det var min flaks som nå har tatt 14 dagers ferie og aktet å være her noen dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: