Knol fra Google

Knowledge.
Google har slått til igjen med en tjeneste som kalles Knol og nå er det Wikipedia som har fått konkurranse. Jeg har lest en del av artiklene som er lagt ut og som legman må det sies at mitt inntrykk er at dette er av høy kvalitet. Artiklene er ikke anonyme og du får vite noe om forfatteren i tillegg til hva de skriver. Artikkelen om migrene var meget bra og beskriver noe av det jeg har følt opp gjennom livet selv. Jeg har god kjennskap til denne lidelsen etter å ha vært plaget av den siden barndommen. Jeg gleder meg til å følge med videre for å se hva som kommer her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s