Mac og snarveier

I et par år nå har jeg benyttet Mac og jeg skifter nok ikke tilbake til Windows. På jobben benytter jeg Windows, og det kjører jeg i Vmware Fusion på en MacBook Pro. Dette fungerer utmerlet og jeg er kjempefornøyd. Privat er det bare Mac som gjelder og jeg har ikke savnet noe annet et eneste sekund siden jeg konverterte. Selv kona trives godt med sin iMac og vil nå til og med ha en bærbar også. Får se hva jeg kan skrape sammen til henne:-)

Tastatur og snarveier.

Noe som jeg derimot har slitt med å finne, er alle snarveier jeg trenger og da særlig når jeg kjører Windows i Vmware Fusion. På sidene til Bekkelund finner du en fin oversikt over snarveier på Mac, samt en del kommentarer med ekstra forslag. Nyttig lesning. Jeg må nok Google litt mer etter alle Fusion-snarveiene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s