Nelson Mandela 90 år.

Jeg satt og fulgte litt med på konserten som hedret Nelson Mandela i kveld og det var mye bra musikk der, men noe som sjokkerte meg var Sugababes. Er det mulig å synge så falskt? De taklet ikke liveopptreden i det hele tatt og det var en flau forestiling. Enkelte burde antagelig aldri opptre utenfor studio.
Konserten trakk mange mennesker og det var nok mange stasjoner som overførte den også. Nelson Mandela er en utrolig mann og fortjener all den ros han kan få. Nå har han blitt 90 år og virker fortsatt åndsfrisk og klar. Han måtte ofre over 27 år av sitt liv som fange pga sin motstand mot Sør-Afrika og dere apartheidstyre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: