Teamviewer

Jeg blir mer og mer glad i programmet Teamviewer. Det er til stor nytte når jeg skal hjelpe venner med maskinene deres. Det er enkelt i bruk, trenger ingen installasjon og det fungerer. Det beste til slutt – gratis!!

Skal man bruke det i jobbsammenheng må det kjøpes, men til privatbruk er det fritt. Det er raskt og stabilt og finnes for flere plattformer. Dessuten er det ypperlig for demonstrasjoner. Du kan la andre få logge seg på din maskin og så kan du kjøre demo for de. I går benyttet jeg det for å hjelpe en bror med å sette opp Final Cut på maskinen hans, samt vise hvordan det fungerer. Eneste ulempen med programmet er den usosiale profilen, I stedet for at jeg besøkte min bror, noe jeg burde ha gjort, satt jeg i egen stue og fjernstyrte hans mac mens vi pratet på telefon. Vindunderlige tekniske verden.

Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: